ivm sabbatical van Aluna, start het nieuwe project ongeveer maart 2023 genaamd de "portals of Light". Het is een co creatie van Jan Willemsen en Aluna Omnium.  Het zijn unieke, persoonlijke portalen beschilderd met 8 karaat gouden coderingen op een dikke schijf kristal. Daarbij horen twee ankhen, afgestemd op de energie van de hoeders., een boekje gemaakt van handgeschept papier om de reis van de portals of light in vast te leggen en een prachtige biologische zijden wikkeldoek met geborduurde coderingen,  Dit unieke portal of light wordt geleverd in een mooie stoffen opbergzak.

 

voor wie?

deze persoonlijk afgestemde portalen worden gemaakt door Jan en Aluna in samenwerking met de hoeders. Wij zoeken hiervoor stellen die leven in sacred union, of stellen die samenwerken met een missie voor de aarde, om samen de leylijnen op te schonen, vrij te maken en zo het kristallijne veld vol-ledig te activeren.  Wij stemmen af op jullie energie,  Jullie missie en gaan aan het werk.

 

Jan maakt 2 anken in jullie frequentie om mee op reis te nemen naar ceremoniën of krachtplekken die jullie zelf voelen, Via de Ankh, ver-ank-eren jullie de multidimensionale velden hier op aarde..  Deze plekken noteren jullie in het meegeleverde boekje.

 

Aluna gaat aan het werk met het channelen van het portal op de kristallen schijf,  Hierbij schoont zij alle velden op,  zoals voorouderlijke belasting en niet dienende patronen of overtuigingen, deze worden getransformeerd naar pure bronenergie zodat de ziel vrij is zijn of haar missie volledig te leven en te belichamen.

 

dit is in het belang voor de hoeders zelf en daarmee ook direct van groot belang voor het collectief en de frequentie op aarde en ver daarbuiten. 

 

De uitwisseling: voor een van de portals of light is nog in overleg en hangt samen met tijd en hoogwaardige materialen, als het kristaL, GOUD, MESSING, ZIJDE ETC.,

HET IS EEN TOTAALPAKKET BESTAAND UIT de kristallen schijf met 8 KARAAT gouden coderingen voor jullie persoonlijke missie, 2 afgestemde ankhen, een zijden lap met VRIJE ENERGIE (TESLA) frequenties, een boekje van handgeschept papier en een mooie stoffen zak.

 

Voel jij de roep om samen met jouw geliefde, partner, vriend of een andere unieke liefde een van de portals of light te hoeden? meld je dan aan via het contactformulier.